17.-22.7 Stanování v Bohu-slavicích

Letos se opět chystá letní stanový tábor v Bohuslavicích u Konice. Termín konání je 17.7 až 22.7.2018.  Začátek v úterý večeří, konec v neděli obědem.

Pokud zvažujete účast poprvé – jedná se o tábor zaměřený na duchovní prožívání, poznávání souvislostí života a pobyt venku v harmonii s bytostmi přírody. Tábor vznikl od pana Soldána – léčitel, bylinkář a především radostný člověk s hlubokým vztahem k přírodě. http://moravskekvety.cz/

Účast vhodná pro jednotlivce, tak pro rodiny s dětmi (vč. těch nejmenších).

Program bude jak společný tak zvlášť pro ženy, muže i děti. Pro děti je letos připraveno téma o barvách – “duhový tábor”. Všichni se budeme podílet na budování tábora a jeho chodu. Mimo to se podíváme na dostupné krásy naší lokality jako jsou javoříčské jeskyně či návštěva hradu, a také koupání v kamenolomu. Samozřejmě se také můžete těšit na hudební aktivity s Harmonií zvuku – “muzikohraní” v kruhu a večerní improvizace u ohně.

Přihlásit se můžete na e-mail: soldanx@volny.cz.

Přihlášení je nutné pro to abychom věděli s jak velkým počtem s ohledem na chystání zázemí, máme počítat.

Ceny jsou nastaveny nízko, aby pokryly základní pobyt na táboře a každý se mohl zúčastnit, doprovodný program jako návštěva jeskyně a jiné se doplácejí.
Děti do šesti let zdarma
Děti od 6 do 12 let 750kč
Dospívající od 12 do 18 let 1700kč
Dospělý 2100kč
V ceně zcela luxusní plná stanová penze.

 

Comments are closed.