18.-19.8. Čajomír 10. ročník

Čaj s Vámi!

Srdečně Vás zveme na festival čajového umění v Praze. Zúčastníme se úplně poprvé a to ve speciální edici naší „čajovny“ – Harmonie Zvuku a bylin. Na kalimby s námi hrajete vždy a všude, ale tentokrát Vám k tomu ještě budeme vařit zdarma čaj:
Vyrábíme kalimby – hudební nástroje i pro nehudebníky. Je to jemný melodický nástroj, naprosto ideální na relaxaci při misce dobrého čaje. Na naší čajové dece si budete moci kalimby vyzkoušet a také zakoupit. A k dobré hudbě, kterou s námi budete tvořit, Vás pohostíme také dobrým čajem nečajem – vlastními směsi bylin a maté.

Staré purkrabství na Vyšehradě bude letos hostit desátý jubilejní ročník Čajomír festu, a to ve dnech 18.8. – 19.8.2018. V sobotu bude festival zahájen ve 12.00 hodin a potrvá do 20.00 hodin. Nedělní program bude stejně jako každý rok od svítání do soumraku.

Návštěvníci se mohou těšit na čaje z celého světa, workshopy a přednášky. Letos je speciálním hostem korejská delegace vedená slavnou čajovou mistryní – paní Sunwoo Park. Korejci představí svou čajovou kulturu přednáškami, workshopy a praktickými ukázkami. Účast potvrdili hosté z Austrálie, Rakouska, Belgie, Ruska, Číny a dalších zemí.
…a k tomu všemu kalimby a bylinné čaje nečaje z Pístovic…

bližší info http://cajomir.cz/fest/

Comments are closed.