19. – 22.5. Seminář s Bytostnými přírody

Pokud se k Vám ještě nedostala pozvánka na seminář do Karlovic, tak ji zde na poslední chvíli zveřejňuji. Nemám informace kolik zbylo míst, zájemci tedy co nejdříve kontaktujte pana Novosada (info dole) a domluvte se na zaplacení zálohy a dalších podrobnostech. Přihláška zde.

Vážení přátelé,
seminář jsme pro Vás připravili ve Velkých Karlovicích v Hotelu MILOŇOV ve dnech od 19. do 22. 5. 2016.

Z úst MUDr. Ivana Rusnáka uslyšíte ověřené pravdy o tom, jak duše a její stavy ovlivňují tělo a jak dosáhnout rovnováhy vytvořením čistého myšlenkového prostředí uvnitř každého z nás.

Pan Petr Soldán Vás, tak jako každým rokem, provede po okolí, kde se seznámíte s bytostnými přírody. Kromě toho se v přímé interakci pokusíme zprostředkovat každému osobní zážitek s kontaktem, naučíte se jak prohloubit svoje cítění.

Úkolem pana Tomáše Jaroška bude prožitková část v oblasti zvuku a hudby a větší přiblížení jejich působení. Význam hudby je pojem, který v sobě skrývá netušené od tónu v hlase až po jemné vibrace květin. Vše vibruje, vydává tón. V přednášce „Muzikoterapie pro každého?“ Vám bude tento obor přiblížen tak, aby si z něj každý mohl vzít to své. Kromě povídání si poslechnete a také vyzkoušíte různé netradiční hudební nástroje.

Z úst maséra a hudebního nadšence Mira Plachého se dozvíte, jak se zachovat při různých poruchách v proudění energií a jaké prostředky či cviky jsou na to vhodné.

Pan Jiří Sitár a Jaroslava Sitárová vás uvedou do porozumění stavu při pohybu jak mužské tak ženské poloviny kde souhra těla i ducha je ovlivňována mnoha způsoby .O tom jak navodit rovnováhu a mnohém jiném bude jejich působení.

Cena za pobyt pro všechny dny včetně plné penze je 2600,- Kč na osobu a pobyt bez ohledu na dobu, po kterou se rozhodnete být na místě. Pobyt začíná 19. 5. 2016 v 16. hod. uvedením účastníků a seznámení se s programem; končí 22. 5. 2016 obědem.

Jste srdečně zváni panem Petrem Novosadem ze Zlína. Případné informace a podrobnosti vám zodpoví na mobilu: 602 575 837.

Zaplacená záloha ve výši 1 000,- Kč musí být odeslána s touto přihláškou na adresu: Petr Novosad, Tř. T. Bati 3763, 760 01 Zlín

V případě odřeknutí pobytu v době kratší než 10 dní před samotným konáním, bude záloha použita jako storno poplatek. Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové s WC, sprchovým koutem a televizí.

Počet zájemců je omezen na 70 osob. V případě, že se nepodaří naplnit minimální kapacitu semináře, bude seminář zrušen a záloha vám bude vrácena.

Comments are closed.