26.1. Vyrobte si vlastní kalimbu!

Víte, jaké je to vyrobit hudební nástroj? Sklidit strom, nařezat, hoblovat, tvarovat, brousit, opracovat kov, seskládat, naladit a pak…
A pak poprvé rozeznít něco, co jste sami vyrobili? Poprvé si zahrát na tu krásu ve Vašich rukou? Je to vskutku nádherný zážitek!

A já mám velkou radost, že tento nádherný zážitek 15ti z Vás předám!

Na celodenním semináři si tak ochutnáte, jaké je to být výrobcem hudebních nástrojů. Sklízet stromy v budově pražské školy sice nebudeme, ale tvůrčí činnosti si užijeme náramně!

Seminář je vhodný pro každého, není potřeba žádné předchozí zkušenosti. Mladší 15ti let se mohou zúčastnit podle jejich zručnosti, případně v doprovodu rodičů.

Pracovat budeme výhradně s neelektrickými nástroji. Dokonce si na vrtání děr vyzkoušíme bezbateriovou “akuvrtačku” našich dědů. A na řadu přijde také bruska na ruční pohon!

Jak možná víte, kalimby od Harmonie Zvuku jsou jedinečné nejen svým celkovým zpracováním, ale také tvarem – nenajdete dvě stejné. Tuto výjimečnost jsem chtěl zachovat i pro Vaši vlastní výrobu. Částečně předpřipravená těla kalimb tak budou jedinečná nejen svým dřevem, kresbou, ale právě také tvarem.
A tak si každý odnese kalimbu jeho srdci nejbližší!

Základem semináře je výroba 11 tónové kalimby za 2200kč. Pokud chcete větší (13, 15, 17t + 200, 500, 700kč) dejte vědět předem.

Sobota 26.ledna 9-18h
EDISONA
Rakovského 1, Praha 4
ZŠ Rakovského vstup z ul. Pejevové
cena 2200kč – platba předem
registrace zde
kapacita 15 lidí
Na stravování doporučuji vegetariánský oběd
za poplatek 100kč, který bude uvařen přímo pro nás .

Srdečně se těším na Vaše kalimby a srdce rozzářená vlastní tvořivostí!

Comments are closed.