Kalimby a zvonkohry pod stromeček na poslední chvíli

Právě teď jste poprvé v životě uviděli samohrající kalimbu nebo zvonkohru s posláním a ještě ji chcete mít pod stromečkem? Nebo je to trošku jinak, ale i přesto chcete darovat Harmonii Zvuku? Pomůžeme Vám!

Kurýr DPD  zatím stále stíhá doručovat do 1 dne (informace ze 17.12.)! To znamená, že teoreticky poslední objednávky s doručením do Vánoc, přijímáme do středy 19.12. 17:00.

Prakticky doručení nemůžeme garantovat, ale když nahoru pěkně poprosíme o bezpečnou a šikovnou jízdu, tak to snad ještě zvládnou. A nebo si nástroj vyzvedněte osobně u nás doma v Pístovicích u Vyškova.

Každopádně nečekejte na nic, ne-mail-ujte, ne-facebook-ujte, ale pokud si žádáte nástroj tak ihned pište SMS přímo mě – 777609479. Zavolám Vám a společně vybereme ten nejlepší pro Vaše blízké!

A pak tu máme ještě něco navíc! DÁRKOVÉ POUKAZY!

Já vím – na papír si pod stromečkem nezahrajete. Ale. Možná jste v našem předvánočním skladě nenašli přesně to, co byste rádi. A možná prostě chcete “něco víc”.  A tím víc je zakázková výroba osobní kalimby nebo zvonkohry.

Dárkový poukaz v hodnotě xxKč – a obdarovaný si říká, hmmm a co za to koupím a jestli vůbec něco a kolik mě to bude stát? To znám, a tak to děláme jinak, na příklad takto:

“Dárkový poukaz v hodnotě osobní 13 tónové kalimby zdobené drahokamem” – to už vypadá pod stromečkem lépe, že?

Comments are closed.