19.-23.7. Stanový tábor Bohu-slavice

Srdečně Vás zvu pod stan do Bohu-slavic! S tímto táborem jsem jako účastník byl hned na začátku a postupně přispívám co mám 🙂

Takže ode mě se dočkáte každodenní rozcvičky v podobě ranního koktejlu yoga/taichi/qi-qong a samozřejmě muzikoterapeutických kroužků. Od pana Soldána se těšte na vše ohledně přírody, bylin a všech bytostí s nimi spojených. Sdílení a povídání z ducha, večerní hudba u ohně nejen ode mne a kdoví jaké další spolu-tvoření. Naposled jsme postavili úžasnou hliněnou pec a v ní pekli lahodný chleba! Těšíme se!
(tábor je též velmi vhodný pro rodiny s dětmi)

 

Stanový tábor Bohuslavice.
Dovolujeme si vás pozvat na stanový tábor který se jako každý rok koná u nás na hané v Bohuslavicích u Konice.Tématem letošního setkání je pro ženy objev v sobě vílu a pro muže objev v sobě bohatýra.Termín našeho setkání je stanoven na 19.7.začínáme obědem až 23.7 2016 končíme obědem.Jak již sám název napovídá stanový tábor a tak je nanejvýš vhodné mít dostatečně kvalitní výbavu jak stanu tak spacího pytle a karimatek. Je lépe zvolit komfortní teplotu raději na nižší stupeň a mít s sebou i vše potřebné pro pobyt v přírodě kde je třeba mít funkční a teplé ale i sportovní prádlo.Moc se budeme těšit na všechny kdo se rozhodnou s námi pobýt. Ceník je stanoven následovně:
Dospělý: 80 euro nebo 2160 kč
Děti do 6let věku zdarma
Děti od 6do 15 let věku 40 euro nebo 1080kč

V případě že jste v tísni a nemáte na to aby jste jako rodina jeli kontaktujte mne a najdeme řešení
Je nanejvýš nutné aby jste se hlásili jmenovitě a závazně na soldanx(zavináč)volny.cz
Potřebuji mít představu o tom kolik nás bude a jak tábor s ohledem na program nadále koncipovat.

Comments are closed.