11-14.5. Seminář s Bytostnými přírody XI. ročník

Srdečně Vás zvu na již tradiční “seminář s bytostnými” tentokrát na novém místě. Přihláška zde.

Vážení přátelé,
V letošním roce jsme pro vás připravili XI. ročník semináře nově v Horní Bečvě v Hotelu Mesit ve dnech od 11. do 14. 5. 2017.
Z úst MUDr. Ivana Rusnáka uslyšíte ověřené pravdy o tom, jak duše a její stavy ovlivňují tělo a jak dosáhnout rovnováhy vytvořením čistého myšlenkového prostředí uvnitř každého z nás.

Pan Petr Soldán Vás, tak jako každým rokem, provede po okolí, kde se seznámíte s bytostnými přírody. Kromě toho se v přímé interakci pokusíme zprostředkovat každému osobní zážitek s kontaktem, naučíte se jak prohloubit svoje cítění.

Tomáš Jarošek Vás provede prožitkovou část v oblasti hudby. Význam hudby je pojem, který v sobě skrývá netušené od tónu v hlase až po jemné vibrace květin. Vše vibruje, vydává tón. Je potřeba přiblížit svět bytostného prožívání a našeho působení na něj v oblasti zvuků.

A jako jedinečné setkání budete smět prožít společné okamžiky s Jiřím Sitárem a Jaruškou Sitárovou.

Cena za pobyt pro všechny dny včetně plné penze je 2800,- Kč na osobu a pobyt bez ohledu na dobu, po kterou se rozhodnete být na místě. Pobyt začíná 11. 5. 2017 v 16. hod. uvedením účastníků a seznámením se s programem; končí 14. 5. 2017 dopoledne.

Jste srdečně zváni panem Petrem Novosadem ze Zlína. Případné informace a podrobnosti vám zodpoví na mobilu: 602 575 837.
Zaplacená záloha ve výši 1 000,- Kč musí být odeslána s touto přihláškou do 28. 2. 2017 na adresu: Petr Novosad, Tř. T. Bati 3763, 760 01 Zlín.
Možno je také zaslat naskenovanou přihlášku e mailem na pnovosad@nbox.cz a zálohu uhradit na bankovní účet č. 238853249/0300 .
V případě odřeknutí pobytu v době kratší než 10 dní před samotným konáním, bude záloha použita jako storno poplatek. Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové s WC, sprchovým koutem a televizí.
Počet zájemců je omezen na 70 osob. V případě, že se nepodaří naplnit minimální kapacitu semináře, bude seminář zrušen a záloha vám bude vrácena.

Comments are closed.