White Sunday 25.-28.11 10% na všechno

Co je white sunday?

Ve stínu černého pátku jsme pro Vás připravili bílou neděli, která platí až do pondělí! 😀

Máte dost všech těch masivních slevových akcí valících se z celého světa? Neříkám, že sám nechci nakupovat „levněji“. Často mě ale napadá staré české: „a kolik mě ta sleva bude stát?“ a chci se za ní honit?

A tak mě napadlo to vzít z druhé strany. Nehledat, kde můžu vzít, ale kde můžu dát. Zaplaťte na nástroji o 10% (nebo i o 20%, pokud můžete) – my k tomu přidáme dalších 20% a společně tak darujeme 30 a více procent na dobrou věc. Na výjimečně dobrou věc! Podpoříme domácí hospic Srdcem, který plně žije jen z dotací a dobrovolných příspěvků.


Domácí hospic.

Nebo taky mobilní hospic je služba, která umožní člověku strávit poslední chvíle života v plné náruči lásky svého domova, ale přitom s odbornou podporou lékaře, sestřičky, psychologa, sociální pracovnice a taky duchovního. Tuto podporu na všech lidských úrovních (bio-psycho-socio-spirito) máte na dosah 24h denně, 7 dní v týdnu. Vašemu blízkému se přitíží ve 3 ráno a vy máte telefon na někoho, kdo je připraven Vám kdykoliv pomoci. Služba, kterou plně ocení asi jen ten, kdo ji zažil…

Zakupte si na www.kalimby.cz na příklad samohrající 13 tónovou kalimbu. Benefiční cena je 3080kč. Vašich 10% srdcem navíc je 280kč. My přidáme 560kč.

Společně tak darujeme 840kč, které hospic může použít třeba na naftu na noční výjezdy za pacienty.

A nejen to. Možná se tato myšlenka i díky Vašemu sdílení rozletí světem a zvedne se celá vlna srdcí pro hospic Srdcem.

Možná že i další tvůrci se přidají k naší bílé neděli a sami si vyberou, jaké dobro ve světě podpoří.

V obchodě https://kalimby.cz/ si můžete vybrat nejen kalimbu, ale i zvonkohru a dřevěný svícen k tomu. Pokud chcete darovat více než 10% tak jednoduše na účet pošlete více, s radostí peníze předáme.

Comments are closed.