Světlo druhého břehu – dušičkový seminář

Mám velikou, velikou radost, že Vás mohu pozvat na dušičkový seminář Světlo druhého břehu.
Téma doprovázení, smrti a cesty na druhý břeh stálo na úplném počátku mé cesty muzikoterapeuta a posléze výrobce nástrojů.

Možná mohu říci, že právě díky tomuto tématu jsem se z velké části stal tím, čím dnes jsem. Tedy i z tohoto „konce“ vznikl nový překrásný začátek, který naplňuje můj život už 11 let a který obohatil mnohé z Vás.

Jak bylo doprovázení na začátku mého studia muzikoterapie, tak bylo i na jeho konci – absolventskou práci jsem strávil v hospici s tématem muzikoterapeutické relaxace.

Otázky o druhém břehu pro mě ale nejsou tématem pouhého studia či profese. Je to moje životní, lidské téma, ve kterém hledám vlastně už 20 let.

Na dušičky se s Vámi chci podělit s tím, co mě za tu dobu obohatilo. Poznání, prožití, krása a láska, ale i bolest a smutek. Seminář bude v krásných prostorech Ekocentra Loutí a celý bude prodchnut zněním keltské harfy.
Téma smrti je v naší společnosti velmi tabuizováno a pokřiveno. Věřím, že touto cestou smím přinést trochu světla do míst, kde někteří nic nevidí.

Všechny informace jsou uvedené na přiloženém letáčku, tady vypíchnu nejdůležitější organizační:

Kdy: 5-6.11.2022

Kde: Ekocentrum Loutí
Loutí 4, 252 08 Rabyně

Cena: 3600 kč (včetně ubytování a kvalitní vege plné penze)

 

Děkuji, že to budete se mnou sdílet a prožívat.
Tomáš

Comments are closed.