Proběhl seminář “na Selance”

První říjnový víkend se uskutečnil další přednáško-seminář tématu Hudba nad námi, hudba v nás. Tentokrát na horské chatě v překrásném prostředí Beskyd. Jsem rád, že jsem mohl být součástí tohoto duchovního setkání určeného pro pomoc lidem.

Velmi se těším z přijetí mnou nabízených témat a zájmu o ně. Souvislosti hudby, člověka a Světa jsou pro mě v současné době takovým nosným tématem. I když celkový čas mých dvou vstupů byl téměř 4h ani zdaleka jsem nestihl probrat vše, co jsem měl  nachystáno. Téma  je totiž natolik rozsáhlé a obsahuje tak velké množství podtémat, že mi to bude asi trvat ještě pár let, než je všechny přednesu.

Všem chci poděkovat obzvláště za cituplné spoluprožívání, některých mých zážitkových částí. Bylo mi ctí, radostí i vděčností!

Těším se také z toho, že i přes současné pracovní nad-nasazení při rekonstrukci domečku, se mi podařilo na seminář vyrobit několik zvonkoher. Věřím, že dělají radost nejen jejich novým majitelům! (kteří mě moc potěší, když napíší, jak jim doma hrají…)

Comments are closed.