20.9. DOZ 2015!

Změna: z důvodu lepší dostupnosti přesunuto na neděli 20.9.

V neděli 20. září se koná první DOZ vůbec! A že nevíte co tahle tajuplná, na klik na titulek lákající zkratka znamená? No přece Den Otevřeného Zvuku!

Ano milí přátelé, tímto Vás zveme k nám domů na návštěvu k poslechnutí a prožití spousty nových zvonkoher, které budou těsně před tímto datem dokončeny.

Akce vznikla při příležitosti několika blížících se přednášek a setkání, kam právě usilovně vyrábím nové zvonkohry. Nástroje bude možné “rezervovat pokud zbudou”, případně se můžeme rovnou domluvit na individuální výrobu přímo pro Vás!

Většina mých nástrojů je stále vyráběna na zakázku a tedy více najednou je možné jich zažít pouze na nějaké akci. V tomto počtu však ještě na jednom místě nikdy nebyli a ani já sám jsem jich v jednom čase a místě tolik neslyšel.

Setkání se koná po celý den, avšak dávám prostor individuálním návštěvám a navíc je to u nás doma, zájemci se tedy prosím hlaste na konkrétní čas! Zde k tomu můžete využít kontaktní formulář nebo mi rovnou napsat sms.

Den Otevřeného Zvuku
20. září
Pístovice u Vyškova

PS: domeček máme teprve na začátku rekonstrukce, ještě tedy není naplněn krásou podle našich představ, ale čajem už Vás můžeme s radostí pohostit!

PS2: vstupné zdarma, případně dobrovolný příspěvek dle Vaší dobré-vůle

Comments are closed.